WIMPERS VERVEN

Donkere wimpers kunnen je ogen er super mooi en sexy uit laten zien. Ze laten het wit van je ogen witter lijken, wat een symbool is van de jeugd. Maar helaas is niet iedereen gezegend met van nature donkere, mooie wimpers. Maak je klaar om je mascara in te ruilen voor een get-up-and-go look van Nonch Beauty.

Tijdens deze behandeling verven wij jouw natuurlijke wimpers voor een mooie wimperverlenging. Laat je natuurlijke schoonheid stralen en ervaar het gemak van geverfde wimpers door een mooie kleur toe te voegen die tot wel 6 weken aanhoudt zonder geknoei met mascara. Voor elke behandeling brengen onze gecertificeerde stylisten hun expertise en onze toonaangevende producten samen om een verfijnde, op maat gemaakte look te creëren die perfect bij u past.

Bij Nonch Beauty geloven wij dat schoonheid niet universeel is, maar uniek voor elk individu. Halveer jouw ochtendroutine en start je dag direct met een verzorgde oogopslag! Het verven van de natuurlijke wimpers lijkt erg op het verven van je haar. Ons verfproces is 100% veilig en onze professionele stylisten doorlopen een uitgebreide training om hun applicatietechniek te perfectioneren. Bovendien wordt het verven van de wimpers vaak gecombineerd met een wimperlift, ook wel een lash lift en tint genoemd. Ontdek onze behandelingen voor wimperlifting voor meer informatie over het lift- en tintproces.

 • REFECTOCIL

  Refectocil is een van de beste verkochte merken wimper- en wenkbrauwverf op de markt. Deze verf houdt tot wel 6 weken aan met een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is. RefectoCil staat voor hoogwaardige wenkbrauw- en wimpertinten, gemaakt in Oostenrijk sinds 1930.

 • BRONSUN

  Bronsun is de eerste extra langhoudende wimper- en wenkbrauwverf met geltextuur en een henna-effect. Deze verf kleurt niet alleen de haren tot wel 7 weken, maar ook de huid tot 7 dagen en zorgt voor een expressief en rijk resultaat. Bronsun werd in 2017 ontwikkeld in Rusland, in 2018 werd Bronsun verkozen tot "Beste merk van het jaar" en tegenwoordig worden de producten geleverd aan meer dan 40 landen.

NONCH BEAUTY x ACADEMY

DE VOORDELEN VAN WIMPERS VERVEN

NATUURLIJKE UITSTRALING MET LANGDURIG KLEUREFFECT

Geverfde wimpers geven een natuurlijke uitstraling, omdat de kleur gelijkmatig wordt aangebracht en de wimpers er voller en langer uitzien. De kleur reikt tot het verste puntje van de wimpers die wellicht door water en zonlicht zijn verkleurd. Geverfde wimpers behouden hun kleur gedurende langere tijd tot wel 6 weken, waardoor je elke dag kunt genieten van een levendige oogopslag zonder dagelijkse make-up.

GEEN LAST MEER VAN KLONTJES EN UITLOPENDE MASCARA

Met geverfde wimpers hoef je je geen zorgen te maken over uitlopende mascara gedurende de dag, waardoor je er altijd fris en verzorgd uitziet. In tegenstelling tot mascara, waarbij klontjes kunnen ontstaan, biedt wimperverf een egale kleur zonder ongewenste klontjes of klonterige wimpers.

IDEAAL VOOR LICHTE WIMPERS EN GEVOELIGE OGEN

Als je van nature lichte wimpers hebt, kan wimperverf een uitkomst zijn, omdat het je wimpers donkerder maakt en ze beter zichtbaar maakt. Voor mensen met gevoelige ogen kan wimperverf een alternatief zijn voor mascara, omdat het minder irriterend kan zijn en minder kans heeft om irritatie te veroorzaken.

PIJNLOOS & VEILIG VOOR DE NATUURLIJKE WIMPERS

De behandeling is pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling. NONCH BEAUTY werkt volgens het hygiëne stappenplan van Barbicide.

BESTAND TEGEN WATER, LICHAAMSVOCHT, LICHT, ZON EN ZEEWATER

Wimperverf is bestand tegen water, zodat je zonder zorgen kunt zwemmen, huilen of transpireren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen mascara. Ideaal voor op reis, je wimpers zijn al mooi gekleurd en je kunt je make-uproutine vereenvoudigen.

ALTIJD GEPLAATST DOOR ERVAREN STYLISTEN

Bij onze professionals ben jij van harte welkom voor een persoonlijke en ontspannen behandeling zonder zorgen. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf met meer dan 6 jaar ervaring.

 • INTAKE & CONSULTATIE

  De stylist vult samen met jou het intakeformulier in en voert de consultatie uit. Samen word er een keuze gemaakt in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met de draagkracht van jouw natuurlijke wimpers. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de perfecte kans dus om even heerlijk te ontspannen en volledig tot rust te komen!

 • STYLING

  Door middel van lash mapping en layering wordt er een persoonlijke set ontworpen die geheel aansluit op jouw oogvorm en gezichtskenmerken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende lengtes, krullen en diktes wimperextensions om een zo multidimensionaal mogelijke look te creëren met de meeste symmetrie.

 • VEGAN & CRUELTY-FREE

  Nonch Beauty maakt gebruik van vegan en dierproefvrije producten voor een hypoallergene behandeling. Onze wimperextensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PBT vezels en onze lijmen bevatten geen sporen van formaldehyde of latex!

 • CONTRA-INDICTIES

  Heb jij last van een bepaalde aandoening en/of allergie? Nonch Beauty biedt diverse beautybehandelingen aan voor iedereen. Boek een allergietest met consultatie of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijke hulp en vakkundig advies.

 • BEHANDELING

  • De natuurlijke wimpers worden grondig gereinigd met de NONCH Lash Cleanser, gespoeld met gedemineraliseerd water en gedroogd met een lash fan.
  • De onderwimpers worden afgeplakt met verkoelende gel pads en huidvriendelijke tape.
  • De wimpers worden behandeld met primer en de lash mapping wordt ontworpen op de gel pads.
  • De wimperextensions worden door middel van lash layering in de gewenste techniek en styling geplaatst, met een extension of waaier op elk afzonderlijke wimper.
  • De wimperextensions worden wisselend tussen beide ogen geplaatst en gecontroleerd op symmetrie met een spiegel.
  • De wimperextensions worden gecontroleeerd op stickies, doorgekamt met een borsteltje en nabehandeld met superbonder.
  • Als laatste stap worden de wimperextensions nog eens gewassen om alle lijmdampen te verwijderen en voor een extra fris gevoel! Hierdoor kun je na de behandeling direct de wimpers nat maken.
  • De wimpers worden droog geblazen met een lash fan en wanneer de gel pads verwijderd zijn kun jij weer veilig je ogen openen met jouw nieuwe NONCH look!
 • VERZORGING

  De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het werk zelf. Jouw stylist zal de juiste nazorg instructies uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers. 

  • De eerste 24 uur na de behandeling geen sauna of hot yoga en het gezicht stomen
  • Gebruik geen producten met olie op of rondom de ogen
  • Borstel jouw wimperextensions dagelijks en raak je wimpers alleen aan met een schoon borsteltje
  • Reinig jouw wimperextensions dagelijks met de Nonch Beauty Lash Cleanser (verkrijgbaar in onze webshop en beautysalon)
  • Maak jouw wimpers altijd droog na het reinigen met een lash fan of pluisvrije handdoek
  • Vermijd slapen op je gezicht of draag een slaapmasker speciaal voor wimperextensions (verkrijgbaar in onze webshop en beautysalon)
  • Pas op voor blootstelling aan extreme hitte, vlammen of vuur!
  • Gebruik geen wimperkruller en waterproof mascara
  • Gemiddeld verlies je 2-5 wimpers per dag dus plan jouw refill behandeling elke 2-3 weken

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE LANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?

Het duurt ongeveer 6 tot 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden dan dien je steeds binnen 2 tot 3 weken terug te komen voor een refill behandeling.

HOE WORDEN DE WIMPEREXTENSIONS BEVESTIGD?

We voorzien jouw natuurlijke wimpers haartje voor haartje van een wimperextension. We bevestigen de extensions met een speciaal voor deze methode ontwikkelde latex- en formaldehyde-vrije lijm. Wij raden het zelfstandig verwijderen van de wimperextensions ter strengste af! Om de de integriteit van je natuurlijke wimpers te behouden, adviseren wij altijd om een afspraak te maken voor een lash removal om zo jouw wimperextensions professioneel te laten verwijderen.

HOEVEEL WIMPEREXTENSIONS WORDEN ER PER OOG GEPLAATST?

Per oog plaatsen we circa 80 tot 120 wimperextensions. Dit is afhankelijk van jouw eigen natuurlijke wimpers. Als het de eerste keer is dat je wimperextensions laat plaatsen, dan begin je met een nieuwe set. Onze stylisten nemen de tijd om ervoor te zorgen dat jij de wimperlook van je dromen krijgt. Aangezien we elke twee weken ongeveer 20% van onze natuurlijke wimpers verliezen, heb je regelmatig een refill afspraak nodig om je wimperextensions weer bij te laten vullen naar de gewenste volheid.

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

Een nieuwe set One by One wimpers duurt ongeveer 1,5-2 uur. Een nieuwe set Volume wimpers duurt ongeveer 2-2,5 uur. Refill behandelingen duren gemiddeld 30 minuten tot 1 uur.

ZIJN WIMPEREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR DE NATUURLIJKE WIMPERS?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor jouw natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions door een professional op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste producten en materialen. De haarschachten van jouw natuurlijke wimpers zullen hierdoor niet beschadigd raken, tenzij jij met opzet aan de wimpers trekt of plukt.